לקבלת עדכונים מלאו את המייל שלכם:

    סגור
    מתמחים

    המתמחה השבועי – קובי וינקרנץ

    קובי וינקרנץ
    17.01.2018 זמן קריאה: 3 דקות

    היכן למדת ובאיזה משרד את/ה עושה את ההתמחות?

    למדתי באוניברסיטת תל אביב.

    כיום מתמחה במחלקת ההיי-טק במשרד עמית, פולק, מטלון ושות'.

    כיצד החלטת באיזה תחום מקצועי את/ה מעוניין/ת להתמחות?

    אלימינציה. ידעתי שזו מחלקה מאוד נחשבת ומובילה בעמית פולק. כמו כן, בצבא התעסקתי בעולם ההיי-טק, ביג דאטה וסייבר, ובעברי עבדתי במחלקת הסייבר של הפרקליטות. עניין אותי לנסות לשלב בין הדברים באופן כלשהו.

    כיצד התכוננת לקראת שבוע הראיונות, ומה הייתה הטעות הכי גדולה באופן בו התכוננת?

    דיברתי עם מתמחים ואנשים שעברו ראיונו לקבל עצות וטיפים. למדתי על כל משרד פרט אחד מהותי שאוכל להראות שאני מתעניין במשרד, הכנתי פסק דין ופסקה באנגלית.  הטעות הגדולה שלי הייתה לשכוח לסגור את החנות בכניסה לראיון הראשון, לא הדרך הכי טובה להתחיל את ימי הראיונות.

    מהו הדבר, שאינו מהתחום המקצועי, שאת/ה הכי אוהב/ת במשרד בו את/ה מתמחה?

    את השותפה שלי לחדר. ובאופן כללי, יש אווירה כיפית וחברית בין כולנו והגג המדהים של המשרד.

    מהו המקום המועדף עליך לארוחת צהריים בסביבת המשרד?

    הדסון, במיוחד על חשבון המשרד 🙂       

    מהו הטיפ החשוב ביותר שתוכל/י להעניק למועמדים להתמחות?

    במשך 4 שנים בלימודים עובדים איתנו על ניתוח אנליטי של הדברים ולראות את הדברים בצורה מאוד לוגית. מאוד משעשע אותי שהטיפ לדעתי הוא לסמוך על תחושת הבטן. קשה מאוד לעשות את הבחירה באיזה משרד להתמחות כבחירה שכלתנית מבוססת. רוב המועמדים ילכו לראות הרבה משרדים טובים. משרד אחד יותר מדורג בתחום אחד והשני באחר. ההבדלים על הנייר לא בהכרח כ"כ מעמיקים. בסופו של יום אתם צריכים לבחור במקום שיהיה לכם נעים בו ושתוכלו ללמוד בו כמה שיותר, גם על המקצוע וגם אם אתם באמת מעוניינים להיות חלק מהמקצוע הזה. על כן תנסו לראות איזה מקום מרגיש לכם טיפה יותר אתם. אולי זה משפט שתפס אתכם בסיורים/בראיון, הוייב הכללי של המשרד או מתמחה שאמר משהו או כל דבר אחר. במילים אחרות, בעוד שכל התואר המוח עובד שעות נוספות, את ההחלטה הזאת שווה לתת לבטן לקחת.

    מהו הטיפ החשוב ביותר שתוכל/י להעניק למשרדים עת הם מתכוננים למפגש עם המועמדים?

    הסטודנטים יודעים שהתמחות זה לא טיול בפארק, ולא צריך להציג להם את זה ככה. לא להתבייש לדבר גם על מה שקשה, ועל דברים שאולי לא יהיו הכי נעימים לאוזן של מרואיין. בסופו של יום המועמדים מחפשים כנות.

    רוצים להיות גם אתם המתמחים השבועיים שלנו? כתבו לנו!

    חברת קידום אתרים באינטרנט חברת קידום אתרים